Perchezitii: Tanar trezit cu noaptea’n cap de politistii de la ITPF Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat in urma unei perchezitii, dar si a unor actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari, cantitatea de 16.888 pachete tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 193.500 lei.

Scms. Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In baza unui mandat emis de catre Judecatoria Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, in cooperare cu lucratori din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, au efectuat o perchezitie la un imobil de pe raza localitatii Sighetu Marmatiei.”

In urma perchezitei efectuate, in interiorul imobilului care apartine cetateanului roman Ionel C., in varsta de 33 de ani, politistii de frontiera au descoperit 15 colete invelite in folie de culoare neagra, ce contineau tigari de provenienta ucraineana.

Procedand la inventarierierea baxurilor descoperite, s-a constatat ca acestea contin cantitatea de 10.580 pachete tigari, in valoare de 123.700 lei, marfa ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

“In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei. In continuare, se desfasoara activitati specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.”

Foto: arhiva

ZiarMM.ro 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole