PERCHEZIȚII – Te împrumutai și apoi nu mai scăpai de bișnițari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureș, au efectuat zilele trecute 43 de percheziții domiciliare, la persoane bănuite de formarea unei grupări infracționale organizate, specializată pe camătă, în județul Mureș.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit că, din anul 2019 și până în prezent, „membrii grupării ar fi acordat, în mod coordonat, zeci de împrumuturi către diverse persoane, iar, pentru fiecare împrumut, ar fi solicitat  între 7% și 100% dobândă lunar, în funcție de cuantumul sumei împrumutate”.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicați 88.600 de lei, 183.890 de euro, 4.528.000 de forinți, 15 telefoane mobile, 3 memory stick-uri, 1 laptop, 1 hard extern, 2 arme airsoft, înscrisuri, contracte de garanție imobiliară și contracte de împrumut. 10 persoane bănuite au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T.  Târgu. Mureș, pentru audieri. Față de 6 dintre acestea, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, iar, pentru alte 4 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și al jandarmilor Brigăzii Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș”, precizează Poliția Română.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2