septembrie 17, 2021

PERCHEZIȚII – Țigări de peste 58.000 de lei depistate de polițiști

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare, în data de 22 mai, un număr de șapte mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Maramureș, în cadrul unui dosar penal, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.
„În cadrul perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști, au fost identificate și ridicate peste 4.000 de pachete de țigări de contrabandă de diferite mărci, în valoare totală de peste 58.000 de lei. Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Maramureș, al lucrătorilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină și al tehnicienilor din cadrul Serviciului Criminalistic”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2