UPDATE – Pericol de inundatii: A fost atinsa cota de atentie pe raul Viseu

Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE 2: „Toate cotele pe cursurile de apa sunt in scadere la aceasta ora. Precipitatiile sunt diminuate considerabil. Sunt zone in judet in care nu mai cad precipitatii. Revarsarea apelor s-a produs ca urmare a cresterii nivelurilor si debitelor unor torenti de pe versanti. S-au revarsat din albie vai si paraie necadastrate la nivelul UAT-urilor”, a declarat Dan Buca.

UPDATE: A fost atinsa cota de atentie pe raul Firiza la statia hidrometrica Firiza, dar si pe raul Cavnic la statia hidrometrica Copalnic.

In cursul diminetii de marti, 21 mai, a fost atinsa cota de atentie pe raul Viseu la statia hidrometrica Poiana Borsa, respectiv pe raul Iza la statia hidrometrica de la Sacel.

Toate unitatile administrativ-teritoriale din judet sunt alimentate cu energie electrica. Sunt pregatite echipe de interventie de la ISU si SGA, dar si de la nivelul CLSU si SVSU. Evolutia situatiei hidrometeorlogicve este monitorizata de catre dispeceratele ISU si SGA. In teritoriu, CLSU si SVSU monitorizeaza situatia la nivelul fiecarei unitati administrativ-teritoriale.

Precipitatii mai insemnate cantitativ s-au inregistrat pe raul Sasar in Baia Sprie, 26,3 l/mp, cazute intr-un interval de sase ore, respectiv pe raul Cavnic, 26,5 l/mp, cazute tot in interval de sase ore, dar si la Moisei, pe raul Viseu, 27,9 l/mp, tot in interval de sase ore.

Informatii furnizate de Dan Buca, purtatorul de cuvant al CJSU Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole