PERICOL pe drumurile din Maramures: Sofer surprins cu 117 km/h la Satulung

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Serviciului Rutier Maramures au fost la datorie si in weekendul care tocmai s-a incheiat si au desfasurat actiuni punctuale pe drumurile publice si in zonele cu risc major, in care in ultima perioada au fost inregistrate mai multe evenimente rutiere.

Sambata, 20 octombrie, politistii Serviciului Rutier au actionat impreuna cu politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa si cei din Ulmeni, iar duminica au fost prezenti pe D.N.1C, respectiv DJ108A.

Pentru ca viteza excesiva este cauza producerii celor mai multe accidente de circulatie, politistii au oprit mai multi conducatori auto, surprinsi de aparatura radar din dotare, ca rulau cu viteza peste limita legala admisa.

In cele doua zile de actiune au fost aplicate 47 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe soferilor care au apasat prea tare pedala de acceleratie. Cea mai mare viteza inregistrata a fost 117 km/h, pe raza localitatii Satulung, potrivit IPJ Maramures.

Soferii care au incalcat normele rutiere au fost sanctionati cu amenzi in valoare de aproximativ 35.000 de lei.

Ca masura complementara, politistii au retinut noua permise de conducere, opt pentru viteza excesiva si unul pentru depasire neregulamentara.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole