PERICOLE PE DRUMURI – Improvizația la mașină cu care a venit un șofer la RAR

Reclame home 1
Reclame home 1

Registrul Auto Roman aduce în atenție noi improvizații depistate la diverse mașini care sunt aduse la RAR de către diverși șoferi care nu conștientizează pericolele la care se expun: La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăți de cașcaval. De fapt, vedem rețeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul și-a pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic”.

„Acest vehicul s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de îmnatriculare, reținut în urma unui control în trafic. Verificând mașina, colegii noștri au observat bucățile de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei. În opinia proprietarului vehiculului, această improvizație ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt și să ofere același răspuns al suspensiei în cazul unei situații de urgență.

În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea. Dincolo de aspectul care poate părea amuzant, astfel de improvizații vă pot pune viața în pericol!”, arată RAR pe pagina sa de facebook.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole