Pericole publice: Doi maramureșeni s-au urcat băuți bine la volan. Au fost însă prinși de polițiști

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Miercuri seară, 24 februarie, ora 21.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă în timp ce se aflau se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 171D, în satul Slătioara.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 48 de ani din Strâmtura. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Centrul de Permanență Strâmtura, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, polițiștii din Baia Mare au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul București din municipiu.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 42 de ani din Dumbrăvița, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, conform IPJ Maramureș.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *