Pericole publice: Plin de șoferi beți pe drumurile Maramureșului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii maramureșeni au depistat în trafic opt conducători auto cu vârste între 27 și 49 de ani, care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier.

Șapte dintre aceștia au condus sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând valori cuprinse între 0,48 și 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat și două infracțiuni privind conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

De asemenea, polițiștii din Șomcuta Mare, Vișeu de Sus, Moisei, cei ai Secției 5 Ocna Șugatag și polițiștii din Baia Sprie au executat acțiuni în acest week-end pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive și, totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut nouă permise de conducere, șase certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare.

La data de 14 octombrie, polițiștii de ordine publică băimăreni au desfășurat o acțiune pe linia combaterii cerşetoriei pe principalele artere ale municipiului Baia Mare și din zona lăcașurilor de cult. Polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.700 de lei,  pentru apelare la mila publicului, faptă prevăzută de Legea 61 din 1991.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole