PERICOLE – Scandaluri în autobuzele și troleibuzele din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Să circuli cu mijloacele de transport în comun prin Baia Mare, mai ales după lăsarea serii, se poate dovedi o adevărată provocare. Ai toate șansele să fii agresat și să fii lovit, fără ca să te poți apăra. Un astfel de scandal a avut loc săptămâna trecută, când Poliția Locală a fost sesizată despre faptul că pe mijlocul de transport nr. 50, oprit în fața sediului Poliției Locale, două persoane au provocat scandal și s-au lovit. Polițiștii locali au intervenit și au aplanat conflictul, persoanele fiind sancționate contravențional.

Tot săptămâna trecută polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație, care efectuează controlul în parcările publice cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare, au depistat 7 persoane care au parcat fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități întocmind un număr de 7 invitații pentru care s-au întocmit 7 procese- verbale de constatare a contravenție în valoare de 3.500 lei.

În plus, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație care execută controlul în parcările publice cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare au întocmit un număr de 47 înștiintări, pentru lipsă tichet de parcare în valoare de 2.350 lei și 39 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 3.900 lei, respectiv aceiași polițiști locali din cadrul Biroului Circulație au depistat și luat în evidență un număr de 7 autovehicule abandonate pe domeniul public, iar proprietarii acestora au fost somați să le ridice voluntar de pe domeniul public în termen de 10 zile de la data primirii somațiilor.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2