Persoană agresată și lăsată fără telefonul mobil, lânga Piața Izvoarele din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 22 ianuarie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul V.R. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. d Cod penal, faptă comisă în stare de recidivă.

La data de 21 ianuarie, faţă de numitul V.R. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 21.01.2021, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în zona Piața Izvoarele de pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul V.R. a deposedat-o, prin exercitarea de acte de violență, pe persoana vătămată Z.I. de un telefon mobil marca Samsung Galaxy A50; persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale și un prejudiciu în cuantum de 1400 lei, recuperat.

La data de 22.01.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmit reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *