Persoana care a distrus mai multe anvelope in Satulung, mirosita de cainele politist Teba

home camp2
home camp2
home camp2

Cainele de urma Teba impreuna cu conductorul sau intervin de fiecare data cand sunt solicitati sa ia urmele unor infractori. Au procedat similar si ieri dimineata. S-au deplasat pe raza localitatii Satulung pentru a-si sprijini colegii in activitatile desfasurate pentru identificarea si prinderea persoanelor care au distrus anvelopele mai multor autoturisme.

In fapt, in jurul orei 09.30, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 ca persoane necunoscute au distrus roata unui autovehicul parcat in curtea unui imobil din Satulung.

Cooperarea dintre structuri si abilitatea lui Teba de a mirosi infractorii au avut rezultat. Sub coordonarea conductorului, Teba i-a condus pe politisti la un imobil din aceeasi localitate. Acolo, politistii au identificat un tanar de 20 de ani, banuit de comiterea faptei. In urma extinderii cercetarilor politistii au stabilit ca acesta este banuit de comiterea a inca opt infractiuni, potrivit IPJ Maramures.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere si violare de domiciliu, urmand ca la finalizarea lor sa dispuna masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *