Persoanele juridice mai au la dispozitie peste 11 milioane de lei in ”Rabla Clasic”; bugetul pentru persoanele fizice, epuizat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Bugetul alocat Programului „Rabla Clasic” pentru persoanele fizice a fost epuizat, in timp ce, in cazul persoanelor juridice, mai este disponibila suma de peste 11,24 milioane de lei, a anuntat, joi, Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), intr-un comunicat de presa, transmis AGERPRES.

Conform institutiei aflate in subordinea Ministerului Mediului, dupa epuizarea sumei totale de 11.243.700 lei, alocata persoanelor juridice, nu se mai pot primi dosare de acceptare in cadrul programului. Persoanele interesate pot consulta situatia actualizata saptamanal a fondurilor disponibile, direct pe site-ul AFM.

In acest an, pentru Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Rabla Clasic) sesiunea de inscriere in vederea acceptarii solicitantilor proprietari persoane juridice a demarat pe data de 12 aprilie si se va incheia pe 30 septembrie.

Conform Ghidului de finantare, programul se deruleaza in limita creditelor de angajament si bugetare prevazute cu aceasta destinatie prin bugetele anuale ale Fondului pentru mediu, aprobate conform legii.

Bugetul alocat in 2019 pentru „Rabla Clasic” este de 235 milioane lei, din care 200 milioane lei pentru persoane fizice si 35 milioane lei pentru persoane juridice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2