Personalul Federației de tenis de masă a acceptat voluntar reducerea salariilor

PNL

Preşedintele şi personalul Federaţiei internaţionale de tenis de masă (ITTF) au decis voluntar o reducere a salariilor în anul 2020 pentru a diminua efectele negative cauzate forului mondial cauzate de pandemia de coronavirus, relatează Xinhua, relatează Agerpres.

În cadrul videoconferinţei de miercuri, la care au participat întregul staff al ITTF, preşedintele Steve Dainton a subliniat necesitatea ca întreg personalul să rămână unit şi să facă sacrificii pentru a ajuta sportul să facă faţă provocării cauzate de pandemie.

Pandemia cu virusul Covid-19 a anulat şi amânat în masă evenimentele sportive. ITTF a anunţat pe 29 martie că toate competiţiile sale internaţionale au fost suspendate până la 30 iunie.

Pagubele financiare rezultate din anularea sau amânarea competiţiilor au determinat preşedintele şi personalul ITTF să accepte voluntar o diminuare a salariilor în anul 2020, în timp ce Comitetul Executiv al ITTF îşi va reduce cheltuielile pentru a ajuta sportul în aceste vremuri dificile.

ITTF evaluează constant implicaţiile financiare ale amânării competiţiilor şi caută soluţii pentru minimizarea impactului negativ din punct de vedere economic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1