PES activists Romania se pregateste de alegerile europarlamentare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Coordonatorii judeteni din toata tara ai PES activists Romania, structura a Partidului Social Democrat responsabila de afacerile europene, s-au reunit la Brasov, in cadrul Adunarii Generale, pentru a discuta despre agenda organizatiei in anul 2018.

„Partidul Social Democrat este singurul partid din Romania care are o structura responsabila de componenta europeana. Cei peste 10.000 de membri ai PES activists Romania si-au fixat doua obiective centrale in perioada urmatoare: informarea cetatenilor despre Presedintia Romaniei la Consiliului Uniunii Europene si sprijinirea partidului in perspectiva alegerilor europene. Stanga romaneasca este astazi puternic reprezentata in familia politica europeana si ne dorim ca rolul nostru sa fie si mai important pe viitor” a declarat Victor Negrescu, presedintele-coordonator al PES activists Romania.

Discutiile, la care au asistat reprezentanti din Guvernul Romaniei, Parlamentul European si ai organizatiei PSD Brasov, s-au concentrat pe actiunile pe care structura le pregateste in vederea cresterii informarii in randul populatiei cu privire la activitatea social democratilor europeni si pe efortul organizatoric in perspectiva alegerilor europarlamentare. Acestea din urma vor avea loc in mai, 2019.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole