Pescuit: Pe 23 septembrie are loc prima editie a Cupei „Feeder Dominarum”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 23 septembrie, pe Lacul Coas va avea loc prima editie a Cupei Feeder Dominarum la pescuit.

Concursul se va desfasura in intervalul orar 09.00-17.00, urmand ca sedinta tehnica sa aiba loc mai devreme, intre 07.30 si 08.30.

REGULAMENT CONCURS
1. Concurentul pescuieste cu 1 – 2 LANSETE, specifice tipului de pescuit la feeder, montata cu un singur carlig. Pe suport poate avea pregatite lansetele de rezerva cu un singur carlig fixat pe lanseta.
2. Pescuitul cu momitor tip cosulet SAU method-feeder
3. Lungimea maxima admisa a lansetelor este de maxim 4.50 m.
4. Este permisa folosirea unui singur carlig. Este interzisa folosirea carligelor duble sau triple.
5. Momelile folosite in carlig sunt numai de origine vegetala (ex. porumb) sau artificiale – pot fi atasate SAU intepate în carlig. SUNT PERMISE MOMELILE: pelete, pop-up, momelile sintetice, imitatiile siliconice pentru viermi, rame, seminte, s.a

6. Durata concursului de pescuit este de 8 ore. In situatia unei intreruperi fortate (fulgere, furtuni puternice, etc) juriul poate valida concursul numai daca aceasta a durat cel putin 3 ore.
7. Capturile agatate în mod regulamentar, care depasesc vizibil în timpul drilului limitele laterale ale standului propriu si deranjeaza vizibil concurentul vecin ( agata linia vecinului ),cu acordul vecinului de stand se poate intra CEL MULT PE STANDUL DIN STANGA -sau- DREAPTA concurentului aflat in drill.
8. Cantarirea pestelui – 3 – respectiv: 3 ore – 3 ore – 2 ore / Pestele mai mare de 3kg se semnalizeaza arbitrilor, urmand a fi cantarit imediat dupa care SE ELIBEREAZA – se includ aici si: AMURUL si LINUL – (orice limita de greutate)
9. Cantitatea totala de nada umectata, sitata si nepresata, incluzând aditivii si celelalte componente (pamânt, argila, pietris porumb, orz, ovaz, secara, seminte de canepa, etc.) dar fara nada vie este limitata la maximum 6kg/concurs/concurent.
10. Cantitatea totala de nada pentru cârlig este de 2,5 kg.
11. Cantitatea de nada si momeala vie ce depaseste prevederile de mai sus va fi înlaturata si scoasa în afara standului de catre arbitru.
12. Este obligatoriu folosirea unui juvelnic textil de minim 3 m.
13. Nadirea se face atat din cosulet, cat si cu prastia.
14.Puncteaza toti pesti prinsi – EXCEPTIE – amurul si linul – DOAR EXEMPLARELE PESTE 500g.
15. ORGANIZATORII nu raspund pentru eventualele accidente ale concurentilor, echipamentelor de pescuit sau a altercatiilor dintre concurenti.

SANCTIUNI:
(1) La prima incalcare al unuia sau a mai multor puncte din regulament se da un avertisment concurentului din partea arbitrului/organizatorului (in asa fel incit sa auda si ceilalti concurenti)!

(2) La al doilea avertisment conurentul va fi eliminat din concurs fara a avea dreptul sa puncteze cu pestii capturati pina in momentul eliminarii!

Mai multe detalii aici

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2