Pescuit: Rezultate – Cupa Feeder Dominarum 2018

PNL

La finalul editiei a II-a a Cupei Feeder Dominarum 2018 care a avut loc in data de 28 septembrie 2018, Clubul Sportiv de Pescuit “Rivulus Dominarum” multumesc sponsorilor care s-au implicat in sustinerea derularii competitiei.

Va redam mai jos, mesajul organizatorului.

“Va salutam dragi pescari! Dorim sa va prezentam partenerii nostri fara de care organizarea concursului de feeder nu ar fi fost atat de reusita. Le multumim pe aceasta cale. Locatia “Lac Coas”,gazda noastra care ne-a pus la dispozitie amenajarea pe parcursul desfasurarii intrecerii. “Ferma Zootehnica”, producator, procesator si distribuitor produse si preparate din carne.

Daca in urma cu un an, la prima editie a concursului ne-a sustinut cu cele necesare pentru prepararea unui delicios guyas, de aceasta data micii preparati dupa o reteta unica, au fost deosebit de savurosi. “Bere Neumarkt”, Pentru Barbati cum Trebuie. Sustine pescuitul sportiv de peste 6 ani. Gustul amarui se distinge usor iar barbatii puternici stiu ce sa aleaga. O bere cu tarie care a mers de minune dupa micii serviti. Consiliul Judetean Maramures, multumim pentru deschidere si pentru materialele care au ajuns la toti participantii.

ZiarMM.ro, publicatie online care scris despre activitatile clubului nostru. CPK- Carp and More, producator nada si momeli de pescuit, made in Romania. Pesti nu povesti… Finesse, distribuitor produse pescuit gama “Baltzer”. Extra Carp, accesorii si produse pescuit. Gent`s Club, producator si distribuitor accesorii vestimentare barbati. Dorim sa felicitam toti participantii pentru conduita sportiva de care au dat dovada si nu in ultimul rand felicitari membrilor CSP Rivulus Dominarum pentru implicare si faptul ca a 2 a editie a “Cupa Fedder Dominarum 28.09.2018” a fost asa cum trebuie. La revedere pana data viitoare!”

Reamintim castigatorii acestei editii:
Locul 1 Abdula C. – 29.550kg, locul 2 Ardelean R. – 23.850kg, locul 3 Prodan A. – 23.650kg, locul 4 Beliga I. – 18.800kg si CMMC – 12.350kg, locul 5 Giurge A. – 18.100kg.

Foto: Clubul Sportiv de Pescuit “Rivulus Dominarum”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1