septembrie 19, 2021

Peste 1.000 de angajati din administratia maramureseana au trecut intr-o alta federatie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hol-primaria-baia-marePeste 1.000 de angajati din administratia publica locala a judetului Maramures au decis sa se inscrie in Federatia Pro Administratie, nou infiintata de mai multi fosti membri ai Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie.

Unul din obiectivele principale ale noii federatii este aceea de a dialoga cu Guvernul pe tema reformei administrative din tara.

“Vom incerca sa luam legatura cu Guvernul si Parlamentul Romaniei pentru cauza reformei administrative, care de multi ani o dorim.

In judetul Maramures avem 27 de unitati administrativ teritoriale, toate si-au dat acordul sa fim in aceasta federatie”, a spus Liviu Pop, vicepresedintele Federatiei Pro Administratie la nivel central si presedintele sindicalistilor maramureseni.

Noua federatie este condusa la nivel de tara de catre Silvia Moldovan, avand sediul la Targu Mures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Super tare in vechea varianta sindicala presedintii pe zone teritoriale si-au facut plinul ,, varianata veche nu mai are viitor ..infiintam o alta NOUA TOT IN CONTEXTUL MAJORARII BANESTI PROPRII ALE ACESTOR impostori conducatori de sindicate,, toti acesti mari lideri de sindicacat pe surse ce averi au facut din cotizatii, afaceri ilegale ,toti latra ca si ciinii la luna , rezul;tate mai putine dar le merge mintea sa faca variante ca noi bietii saalriati sa nu ne prindem de matlapazlacurile lor,, rusinos capi de sindicacat , va felicitam pentru tot timpul pacalelile dvs,, si rezultate mai putine ,, politica voastra incet incet se va destrama,, asta nu-i sindicat este o mare BATJOCURA,, uitati-va la voi capii si trageti APA CU C… !!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2