Maramures: Peste 1.000 de sanctiuni contraventionale aplicate saptamana trecuta de politisti

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 2 – 8 decembrie, politistii maramureseni au organizat 39 de actiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. De asemenea, in perioada mentionata s-a intervenit la 300 de evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera.

Pentru neregulile constatate in cadrul actiunilor desfasurate, politistii au aplicat 1.019 sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru abateri de la legislatia privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost in valoare de aproape 400.000 lei.

Saptamana trecuta, o persoana si-a pierdut viata, iar alte patru au fost grav ranite in urma accidentelor de circulatie produse pe drumurile publice de pe raza judetului. In cadrul actiunilor desfasurate pe drumurile publice, pe parcursul saptamanii trecute politistii au constatat 20 infractiuni rutiere, au retinut 84 de permise de conducere si au retras 20 de certificate de inmatriculare.

“Politistii atrag mereu atentia asupra importantei respectarii normelor rutiere. Sfatuim conducatorii auto sa tina cont de conditiile meteorologice atunci cand pornesc la drum si sa circule cu viteza adaptata conditiilor de trafic. Prevederile legale in vigoare interzic circulatia autovehiculelor, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna, pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara a face referire la vreo data calendaristica”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *