Peste 1.100 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

tigari contrabandaIn urma unor controale efectuate pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun, politistii maramureseni au depistat si confiscat 1108 pachete cu tigari de contrabanda. In cauza au fost intocmite dosare penale iar cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitilor.

Marti, 15 martie, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus au efectuat controale la mai multi agenti economici de pe raza de competenta.

“In urma verificarilor efectuate, la o societate comerciala din Suciu de Sus politistii au gasit 738 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, iar la o intreprindere individuala din localitatea Lapus au fost gasite alte 180 pachete cu tigari, netimbrate in Romania.

Deoarece cei doi administratori verificati nu au putut prezenta documentele legale de provenienta, intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii”, conform buletinului informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

In acelasi scop au actionat si politistii din cadrul Politiei Transporturi Feroviare Sighetu Marmatiei  pe trenurile de calatori care circulau pe relatia Valea Viseului – Sighetu Marmatiei.

Astfel, au fost identificate doua femei din comuna Bistra care transportau 100 respectiv 90 pachete cu tigari de provenienta ucraineana fara a detine documente legale. Cele 190 pachete cu tigari au fost confiscate.

In toate cazurile politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *