Peste 1.300 de sancţiuni contravenţionale aplicate în perioada 31 martie – 6 aprilie de polițiștii maramureșeni

home camp2
home camp2
home camp2

Poliţiştii maramureşeni au acţionat pe tot parcursul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţii, organizând 16 acţiuni punctuale proprii.

Astfel, în perioada 31 martie  – 6 aprilie polițiștii au intervenit pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la 269 de evenimente, de natură judiciară sau privind siguranța publică, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. Patru persoane care erau declarate dispărute de la domiciliu au fost identificate, fiindu-le clarificată situaţia.

În perioada analizată poliţiştii au aplicat pentru abaterile constatate 1.365 sancţiuni contravenţionale, au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 36 000 de lei şi au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii.

”Poliţiştii rutieri, care au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în traficau au constatat 16 infracţiuni rutiere, au aplicat măsura complementară de reţinere a 17 permise de conducere şi retragere a 10 certificate de înmatriculare.

Polițiştii maramureşeni vor acționa în continuare atât pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității cât şi în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă”, au spus reprezentanții IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *