Peste 1.300 de sanctiuni contraventionale aplicate saptamana trecuta de politistii maramureseni

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Politistii maramureseni au intervenit, saptamana trecuta, la aproape 300 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate in teren au aplicat aproape 1.317 de sanctiuni contraventionale persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare.

Pentru siguranta cetatenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice in perioada 20 – 26 ianuarie 2020 politistii maramureseni au organizat 33 de actiuni punctuale. De asemenea, pe parcursul saptamanii s-a intervenit la 295 de evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112, potrivit IPJ.

In cadrul actiunilor organizate au fost aplicate 1.317 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 525 000 lei.
De asemenea, au fost prinse in flagrant 19 persoane in timp ce desfasurau activitati infractionale si s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore a trei persoane, care au fost prezentate instantei fiind dispusa arestarea lor preventiva.

Totodata, politistii care au desfasurat activitati pe drumurile publice au constatat 16 infractiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, au retinut 98 de permise de conducere si au retras 25 certificate de inmatriculare.

Politistii actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii. De fiecare data cand observati comiterea unor fapte antisociale, apelati 112!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. john szabo

    Buna ziua ma aflu inn FULING China este la o ora de cel mai mare oras al lumii.aicea.este deocamdata bune sintem mai retrasi intre muntii si virusul inca nu a ajuns in zona.Sa tinem pumnii si sa.sper ca in Martie voi ajunge sanotos

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2