Peste 1.400 de sanctiuni contraventionale aplicate saptamana trecuta de politistii maramureseni

home camp2
home camp2
home camp2

Politistii maramureseni au intervenit saptamana trecuta la peste 300 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate in teren au aplicat peste 1.400 de sanctiuni contraventionale persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare, anunta Politia Maramures.

Pentru siguranta cetatenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice in perioada 3 – 9 februarie 2020 politistii maramureseni au organizat actiuni punctuale, cele mai multe de prevenire a accidentelor rutiere. De asemenea, pe parcursul saptamanii s-a intervenit la 303 evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.

In cadrul actiunilor organizate au fost aplicate 1 418 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 525 000 lei.

De asemenea, au fost prinse in flagrant 8 persoane care desfasurau activitati infractionale si s-a luat masura privativa de libertate fata de doua persoane.

Totodata, politistii care au desfasurat activitati pe drumurile publice au constatat 12 infractiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, au retinut 89 de permise de conducere si au retras 19 certificate de inmatriculare.

“Politistii actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii. De fiecare data cand observati comiterea unor fapte antisociale, apelati 112!”, precizeaza reprezentantii IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *