Peste 1.400 pachete cu tigari de contrabanda, depistate la frontiera cu Ucraina

PNL

In data de 24 iulie, la nivelul sectorului PF Sarasau s-a desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari.

Astfel, in jurul orei 08.30, un echipaj al politiei de frontiera a oprit pentru control pe DN 19 un autoturism marca Peugeot, condus de Adrian T., de 23 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“La controlul efectuat asupra masinii, in aceasta au fost descoperite trei colete cu tigari, fapt pentru care masina si conducatorul auto au fost dusi la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 1.400 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 12.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

In continuarea verificarilor s-a constatat ca soferul avea permisul de conducere suspendat fapt pentru care acesta mai este cercetat si pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

 ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1