Peste 1.400 pachete de tigari confiscate la Rona de Sus

PNL

tigari contrabandaIn data de 9 februarie, in jurul orei 19.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighet, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit o carare de urme care ducea dinspre frontiera de stat, pana la un imobil de pe raza localitatii Rona de Sus, judetul Maramures.

“Ajunsi la imobilul respectiv, proprietarul acestuia a declarat politistilor de frontiera faptul ca intr-o anexa a gospodariei sale se afla trei colete cu tigari de provenienta ucraineana, pe care le-a predat lucratorilor nostri.

Persoana in cauza si coletele au fost duse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor. In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 1.478 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 13.300 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1