Peste 1.500 de persoane verificate dacă respectă măsura izolării la domiciliu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, pe raza județului, în sistem integrat, 54 de misiuni.

Cele 71 de efective angrenate au acționat pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru depistarea și identificarea persoanelor care se sustrag măsurii de izolare la domiciliu, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 18 mijloace de mobilitate. S-a procedat la verificarea a peste 1.500 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 429 de maramureșeni care au intrat în autoizolare la domiciliu.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, se arată într-un comunicat al CJSU Maramureș.

ZiarMM

Foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2