Peste 1.500 sanctiuni contraventionale aplicate saptamana trecuta de politistii maramureseni

PNL

Zilnic, politistii maramureseni actioneaza pentru depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care incalca prevederile legale, precum si a celor urmarite in temeiul legii.

De asemenea, politistii rutieri au ca principal obiectiv si reducerea numarului accidentelor rutiere cauzate de incalcarea de catre conducatorii de vehicule a normelor privind circulatia pe drumurile publice.

In perioada 18 – 24 februarie, politistii maramureseni au organizat 12 actiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. In perioada mentionata s-a intervenit la peste 121 evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera, informeaza IPJ Maramures.

Pe parcursul saptamanii trecute politistii au identificat 12 persoane banuite de comiterea de infractiuni, iar fata de trei persoane au dispus masura retinerii pentru 24 de ore. Totodata, au fost depistate si incarcerate doua persoane pe numele carora au fost emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Pentru neregulile constatate in cadrul actiunilor desfasurate, politistii au aplicat 1566 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru abateri de la legislatia privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 606.000 lei. Totodata au fost confiscate bunuri in valoare de 8.698 de lei.

Politistii au intervenit pentru solutionarea a sase accidente de circulatie produse pe drumurile publice de pe raza judetului, soldate cu tot atatea victime. In cadrul actiunilor desfasurate pe drumurile publice, pe parcursul saptamanii trecute au fost constatate 16 infractiuni rutiere, cele mai multe de conducere fara permis si conducere a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

De asemenea, pe parcursul saptamanii trecute, politistii rutieri au retinut 77 permise de conducere si au retras 32 certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1