Peste 1.600 de tineri, inscrisi la cursurile pentru obtinerea licentelor de parasutist si pilot, organizate de Aeroclubul Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Peste 1.600 de tineri s-au inscris anul acesta la cursurile teoretice si practice pentru obtinerea licentelor de parasutist, pilot planor, pilot avion si pilot aeronave ultrausoare motorizate clasa avion ultrausor, organizate de Aeroclubul Romaniei.

Potrivit unui comunicat al Aeroclubului, deschiderea oficiala a cursurilor teoretice si practice, la care pot participa gratuit tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani, in vederea obtinerii licentelor de parasutist, pilot planor, pilot avion si pilot aeronave ultrausoare motorizate clasa avion ultrausor a avut loc sambata, in toate unitatile clubului.

Cursurile sunt organizate in doua module, unul teoretic si unul practic, de zbor. Cel teoretic va avea loc in perioada 10 februarie – 14 aprilie, preponderent in zilele de sfarsit de saptamana si va fi finalizat cu un examen de absolvire care va constitui si un criteriu de selectie pentru ocuparea locurilor subventionate.

Modulul de pregatire practica la sol si in zbor va debuta in luna mai.

„In acest an s-au inscris la cursuri un numar de peste 1.600 de tineri. Dintre ei vom selectiona, ca de fiecare data, sportivi care sa reprezinte cu succes Romania la competitiile de profil si care sa incante cu evolutiile lor in cadrul demonstratiilor aeronautice”, a declarat directorul general al Aeroclubului Romaniei, George Rotaru.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole