Peste 10.000 de pachete cu tigari confiscate in Maramures

home camp2
home camp2
home camp2

tigari de contrabandaMiercuri, 6 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Valea Viseului, judetul Maramures, au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 21.00, politistii au oprit pentru control, pe DJ 185, la intrarea in localitatea Petrova, un autovehicul marca Ford Transit, condus de cetateanul roman P. Liliana, de 20 de ani, domiciliata pe raza judetul Maramures.

“La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au observat mai multe colete voluminoase care contineau tigari, fapt pentru care soferul si autovehiculul au fost condusi la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.

In urma unui control amanuntit, lucratorii nostri au descoperit in autovehicul 16 colete care contineau 10.100 pachete tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci, in valoare de aproximativ 92.000 lei.

Fata de cele constatate, tanara a declarat politistilor de frontiera ca intentiona sa comercializeze tigarile in pietele din zona, dar nu a putut prezenta documente legale in acest sens”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda conform Codului Vamal al Romaniei.

In continuare, se desfasoara activitati specifice, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *