Peste 10.000 de pachete cu tigari de contrabanda confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari de contrabandaIn data de 14 iunie, in jurul orei 03.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, intr-o zona impadurita, a observat, pe raza localitatii de frontiera Petrova, un autoturism de teren, incarcat cu colete voluminoase.

“Politistii de frontiera au procedat la interceptarea autoturismului, fiind necesara blocarea acestuia, deoarece soferul nu s-a supus somatiilor legale. A fost identificat si retinut conducatorul auto, cetateanul roman P. G., in varsta de 47 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

Cu ocazia controlului efectuat asupra masinii au fost descoperite 21 de colete cu tigari, motiv pentru care persoana si autoturismul au fost conduse la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor. In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 10.249 pachete de diferite marci, in valoare de 93.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2