Peste 10.000 pachete tigari de contrabanda confiscate la frontiera

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Azi noapte, in jurul orei 02.00, politisti de frontiera din cadrul SPF Sarasau – ITPF Sighetu Marmatiei au observat in apropierea frontierei de stat mai multe persoane care se indreptau catre interiorul tarii, transportând colete voluminoase.

„In momentul in care lucratorii nostri s-au apropiat de persoanele in cauza in vederea interceptarii, acestea au abandonat coletele si s-au dispersat in directii diferite.

Politistii de frontiera au efectuat somatiile lagale prin voce, persoanele in cauza nu s-au oprit nici când a fost tras un foc de avertisment, in plan vertical, conform procedurilor legale si s-au intors pe teritoriul ucrainean.

In cel mai scurt timp au fost anuntate despre caz si autoritatile de frontiera din Ucraina in vederea retinerii si identificarii persoanelor, precum si a cercetarii in comun a evenimentului”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

La cercetarea terenului, lucratorii nostri au descoperit 18 colete cu tigari de provenienta ucraineana, in urma inventarierii acestora, rezultand cantitatea de 10.500 pachete tigari, in valoare de peste 92.000 de lei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1