Peste 100 de persoane din Cavnic au donat sange pentru stocul judetului Maramures

PNL

Actiunea a fost organizata de Primaria orasului Cavnic, Spitalul de Psihiatrie din localitate si Centrul de Transfuzie Maramures. Donatorii au fost angajati din unitatea administrativ-teritoriala, din institutia medicala, dar si simpli cetateni care au dorit sa vina in sprijinul persoanelor care au nevoie de sange.

Campania de donare a durat aproximativ 4 ore.

“Nu s-a donat pentru o persoana anume. S-a donat pentru stocul judetului. Am considerat ca este un gest important si este binevenit sa porneasca din comunitati mai mici ca sa fie un exemplu si pentru alte comunitati si poate ne vor urma exemplul. Daca in cele 75 de primarii din Maramures s-ar face anual o actiune de acest gen, nu cred ca ar mai fi criza de sange la noi in judet. Trebuie sa fim solidari”, a precizat Vladimir Petrut, primarul orasului Cavnic.

Din pacate nu toate persoanele au reusit sa doneze in cele 4 ore de campanie, insa primarul Vladimir Petrut ii asigura ca in perioada urmatoare va mai fi o astfel de campanie la care toti doritorii vor putea dona sange pentru stocul judetului Maramures.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1