Peste 100 de persoane la protestul anti-Ponta din Baia Mare (FOTO)

protest pnl (4)Peste 100 de membri ai PNL Maramures s-au aflat vineri in fata Prefecturii pentru a protesta impotriva Guvernului Ponta.

Pe pancartele acestora s-au putut citi numeroase mesaje negative la adresa Guvernului si a lui Victor Ponta, precum “Ponta a furat si se vrea scapat”.

Unul din liderii liberali, Calin Bota, a declarat ca Victor Ponta nu mai reprezinta astazi Romania.

“Se pare ca Victor Ponta a uitat ca si-a batut joc de romanii din diaspora, de romanii din tara, a uitat ca a mintit, a uitat ca a furat, a uitat foarte multe lucruri. Cred ca este cazul sa-i aducem aminte domnului premier ca nu reprezinta acolo doar PSD-ul, ci Guvernul Romaniei in relatia cu toate tarile UE si din toata lumea aceasta.

Nu cred ca Victor Ponta mai reprezinta astazi Romania. Victor Ponta reprezinta doar interesele ale unui grup de indivizi grupat in jurul sau. Cred ca e cazul ca domnul Ponta si mai ales parlamentarii PSD sa inteleaga ca votul nu este o lozinca, sa inteleaga faptul ca pentru dreptul la vot s-a murit, drepturi pe care unii considera ca astazi le pot calca in picioare”, a spus Calin Bota.

Vlad HERMAN

protest pnl (7) protest pnl (6) protest pnl (5) protest pnl (3) protest pnl (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

11 Comments

 1. ioan

  acesta este “poporul”roman care demonstreaza impotriva guvernantilor. In pantaloni scurti, tricou si burdihanul revarsat. Plus niste taranisti de mucava, un liberal de conjunctura, un camionagiu balbait si restul pensionari. Textele lozincilor sunt impresionant de stupide iar discursul dlui Bota aiuristic. Va convine sau nu Ponta reprezinta Guvernul Romaniei, din nefericire, pt ca voi fostii USL-ti l-ati pupat in fund acum trei ani in piata publica. Dupa solutia geniala Iohannis ce iepuras mai aveti in joben? madam playboi Gorghiu, jupan buldog Blaga sau resuscitati mumia lui Crin I?

  Reply
 2. Ion BEUCA

  Eu personal imi cer scuze pentru faptul ca am contribuit indirect, prin sustinere publica, atata cat a fost, la instalarea lui Victor Ponta in fruntea Guvernului.

  Reply
  1. Ioan

   Da-ți demisia. Dacă ai onoare. Dar nu o vei face cacu fără titlul asta jalnic, atât cât e… Esti un nimeni.

   Reply
    1. ioan

     Auzi la el, neosecurist, asa vorbeste un neocomunist bagat pana in gat in rahatu din politica. Esyti dus cu pluta boulene. Mai bine du-te si bate coasa.

     Reply
 3. lica

  Puiul de c… , Ioan , a vomitat mesajul de mai sus. Probabil nepot de strungar muncitor diin era ceausista , Ioan , continua sustinerea partidului urmas al PCR-ului , FSN-ului , noul PSD , cu baroni la numar exponential mai mare decit al PNL ori PDL. Ioane , partidul care-l lingi cu atita dragoste , a dus Romania la sapa de lemn , incepind cu 1990. Ioane , ti-e dor de cravata de pionier si poezii pt inaltarea actualului mincinos persvers , cap al mafiotilor Victor Ponta. Ioane , cred ai nevoie de bita de lemn a minerilor din 1990 , sa-ti faci cale printre intelectuali , chiar si aici in Baia Mare .

  Reply
  1. Ioan

   Ești d… Ai citit alta postare altfel înțelegeai ceva. Sau ești … ala de Herțeg. Mai încearcă

   Reply
 4. Kovacs Stefan

  mai moldovene,n-ar fi mai bine sa-ti vezi de treaba ta si sa incepi si tu sa muncesti(ca tot vad ca dai din ,,work"acasa!)tu stai numai linistit si asteapta-ti socialu' ca noi bamarenii stim ce avem de facut!..

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1