Peste 11.800 de interventii pentru politistii maramureseni, dupa apeluri la 112, in primele noua luni din 2017

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Scaderea infractionalitatii se reflecta si prin scaderea numarului de apeluri de urgenta care au necesitat interventia politiei: in primele 9 luni ale acestui an politistii maramureseni au avut 11.809 interventii la evenimente sesizate prin SNUAU 112. In aproape 67% din cazuri, timpul de interventie al echipajelor de ordine publica a fost de sub 10 minute, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Daca facem o medie zilnica rezulta ca politistii au 43 de interventii in fiecare zi, doar la solicitarile prin numarul unic de urgenta 112.

“Astfel ca acordam o deosebita atentie activitatilor de prevenire a criminalitatii care sunt orientate pornind atat de la prioritatile in domeniu stabilite de Politia Romana, cat si de la problematica specifica judetului. In anul 2017 prioritatile in domeniul prevenirii sunt: prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor si prevenirea infractiunilor contra patrimoniului.

In scopul prevenirii infractiunilor de furt politistii de prevenire si cei de proximitate au avut 12 activitati de distribuire de materiale preventive in spatii publice si intalniri cu grupuri tinta”, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2