Peste 15.200 pachete cu tigari de contrabanda confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unor actiuni specifice desfasurate in zona de competenta in ultima saptamana, peste 174.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 2.026.000 lei.

In ultimele cazuri din data de 30 martie, la nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures a fost declansata o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 12.00, un echipaj al politiei de frontiera a descoperit, pe raza localitatii Bocicoiu Mare, judetul Maramures, mai multe colete cu tigari, ascunse in doua locuri special amenajate in vegetatie.

“Politistii de frontiera au anuntat autoritatile ucrainene despre acest caz, in vederea cercetarii in comun a evenimentului de frontiera, concomitent cu dispunerea unor masuri de supraveghere si cercetare a zonei.

Cu aceasta ocazie, in imediata apropiere, a fost descoperit un autoturism de teren marca Mercedes, abandonat, care impreuna cu coletele a fost dus la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor.

In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.245 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 178.500 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2