Peste 16 milioane de accesari pe www.manuale.edu.ro, in primele 48 de ore de la lansare

home camp2
home camp2
home camp2

Peste 16 milioane de accesari si peste 37.000 de vizitatori au fost inregistrati in primele 48 de ore de la lansarea platformei www.manuale.edu.ro, care permite accesarea gratuita a manualelor in format digital pentru clasele I si a II-a, informeaza un comunicat de presa al MEN remis, sambata.

Potrivit sursei citate, noile manuale au o componenta digitala, extrem de atractiva pentru elevi, dar sunt disponibile si in format tiparit.

In versiunea print, manualele sunt structurate in doua volume, cate unul pentru fiecare semestru. Astfel, cele doua variante ale manualelor (print si digital) vin sa rezolve o problema semnalata de multe ori de parinti si de profesori: greutatea ghiozdanelor.

MEN precizeaza ca noile manuale sunt rezultatul procesului de modernizare a continutului actului educational, o consecinta fireasca a revizuirii programelor scolare, a adaptarii lor la nevoile societatii contemporane si a introducerii abordarii transdisciplinare in cadrul activitatilor de predare — invatare — evaluare.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *