Peste 18 milioane lei destinate investitiilor la Complexul Sportiv National “Lascar Pana”, blocate dupa ce Klaus Iohannis a atacat Legea Bugetului

PNL

In bugetul pe 2019 au fost alocate peste 18 milioane lei in vederea realizarii unor investitii la Complexul Sportiv National “Lascar Pana”.

Banii sunt insa blocati dupa ce presedintele Klaus Iohannis a atacat Legea Bugetului la Curtea Constitutionala.

”La finalul anului 2018 am reusit sa alocam primii bani de la Ministerul Tineretului si Sportului pentru investitii in Complexul Sportiv National ”Lascar Pana” Baia Mare, in vederea realizarii studiilor de fezabilitate. In acest an, bugetul Ministerului s-a dublat si avem prevazute, doar pentru 2019, peste 18 milioane de lei ca investitii in CNS Lascar Pana.

In anul 2019, ne-am propus sa renovam hotelul Sport din Baia Mare, investitie care este prevazuta la suma de doua milioane de euro. Alte reparatii capitale urmeaza sa fie facute sunt la bazinul de inot descoperit, la vestiarele, grupurile sanitare si la sistemul de climatizare al Salii Polivalente, la vestiarele si sistemul de iluminat ale bazinului de inot acoperit, la Complexul de cazare si cantina Stibina.

Tot pentru anul 2019, Ministerul Tineretului si Sportului a prevazut, ca investitii in Maramures, realizarea unei sali de sport – structura usoara de 300 mp, precum si finalizarea documentatiei tehnico-economica pentru RK STadion atletism. Alte active fixe prevazute ca investitii pentru anul 2019 privesc dotari la sala de forta a bazinului olimpic acoperit, la sala de forta a Salii Polivalente, la sala de forta a stadionului de rugby, un sistem de cronometraj la bazinul olimpic, despartitoare pentru piscine, dar si blocstarturi pentru competitiile de inot.

Toate investitiile sunt blocate in acest moment de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care a atacat Legea Bugetului de Stat la Curtea Constitutionala. Personal, dau asigurari ca, atata timp cat voi fi secretar de stat voi continua sa lupt, alaturi de administratia judeteana si de administratia locala, pentru a continua investitiile in domeniul sportului in Maramures si in Baia Mare, indiferent de piedicile care imi vor aparea in cale”, a declarat secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, Cosmin Butuza.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1