Peste 190 de produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat confiscate de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 2-3 aprilie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Maramures au desfasurat, pe raza judetului, mai multe actiuni pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu produse din tutun si a actelor de comert ilicit.

In cadrul actiunilor au fost verificati 14 agenti economici si cinci persoane fizice, fiind constatate patru infractiuni prevazute de Legea nr. 86/2006 (contrabanda).

Totodata au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale in valoare de 17.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicata, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari servicii ilicite si a Legii nr. 8/1996 republicata, privind dreptul de autor si drepturile conexe, potrivit IPJ Maramures.

S-au confiscat cu aceeasi ocazie suma de 952 de lei, proveniti din savarsirea de contraventii, 194 produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, in valoare de 622 lei, precum si cantitatea de 3.000 tigarete provenite din contrabanda, in valoare de 1.800 lei.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2