Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea la Sarbatoarea Castanelor 2016

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

jandarmi-1In perioada 22 – 25 septembrie, jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine si siguranta publica pe timpul manifestarilor cultural – artistice si de divertisment din cadrul Sarbatorii Castanelor.

Peste 200 de jandarmi maramureseni si jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, impreuna cu cadre ale Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures, alte structuri din Ministerul Afacerilor Interne si personal din cadrul Politiei Locale Baia Mare, vor colabora in scopul respectarii legalitatii, prevenirii si descurajarii unor actiuni menite sa tulbure ordinea si linistea publica sau a unor manifestari de violenta pe timpul acestei sarbatori.

Astfel, pentru asigurarea unui climat optim de siguranta publica a manifestarilor dedicate Sarbatorii Castanelor, jandarmii vor fi prezenti pe durata desfasurarii concertelor conform programului organizatorului, din urmatoarele locatii: Piata Libertatii – Centrul Vechi si Bulevardul Unirii.  Pentru a asigura masurile specifice de ordine in zona scenelor amplasate si pentru a asigura totodata vizionarea concertelor in conditii optime, accesul in zona scenei este reglementat in sensul ca, organizatorii vor permite accesul doar persoanelor autorizate, artistilor si ziaristilor acreditati, conform unui comunicat de presa al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures.

Vineri, 23 septembrie, jandarmii vor asigura ordinea si siguranta publica pe timpul deplasarii  Paradei “Festivalului Castanelor 2016”  pe  traseul Bd. Traian – Bd. Unirii – Bd. Bucuresti – Piata Revolutiei – Str. Gheorghe Sincai – Piata Libertatii.

Zilnic, efective de jandarmi se vor afla in misiunea de asigurare a ordinii publice pe timpul desfasurarii sarbatorii.

Fortele de ordine ale Jandarmeriei solicita participantilor la toate manifestarile care urmeaza sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana, sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, sa manifeste intelegere fata de masurile care vor fi asigurate cu ocazia acestor evenimente si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine, pentru ca manifestarile cultural – artistice sa se desfasoare in conditii optime.

De asemenea Jandarmeria recomanda participantilor:

– sa nu intre in zona de desfasurare a manifestarilor publice avand asupra lor obiecte contondente, pumnale, cutite  sau alte asemenea materiale sau obiecte interzise care pot pune in pericol  viata si integritatea corporala a participantilor,

–   sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale, sa evite pe cat posibil sa aiba la vedere obiecte de valoare care pot atrage atentia, deoarece astfel de evenimente reprezinta momente prielnice pentru infractori,

– totodata persoanele care vin insotite de copii, sa nu-i scape din campul vizual, deoarece acestia se pot pierde cu usurinta prin multime.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole