septembrie 19, 2021

Peste 200 litri alcool confiscati de politistii de frontiera maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

alcool.jpegIn data de 4 mai, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte au oprit pentru control, in localitatea Leordina, judetul Maramures, o autoutilitara marca Volkswagen, in care se afla Ioan L., in varsta de 70 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului politistii de frontiera au descoperit 8 recipienti care contineau un lichid incolor cu miros de alcool pentru care persoana in cauza nu a putut prezenta niciun document de provenienta.

Barbatul, precum si autoturismul au fost conduse la sediul SPF Poienile de Sub Munte pentru continuarea cercetarilor.

In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 213 de litri alcool pe care barbatul urma sa o transporte in localitatea Poienile de Sub Munte”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Persoana in cauza este cercetata pentru savarsirea infractiunii de detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita de bauturi spirtoase peste 200 de litri.

Cei 213 litri de alcool, au fost ridicati in vederea confiscarii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2