Peste 200 metri cubi de lemn confiscat in Viseu de Sus

lemn politistiLuni, 29 august, politistii din Viseu de Sus, impreuna cu reprezentanti ai Garzii Forestiere si ai Ocolului Silvic Viseu de Sus, sprijiniti de jandarmi, au actionat in zona Vaser pentru identificarea persoanelor care se abat de la respectarea normelor privind transportul, depozitarea, prelucrarea si comercializarea materialului lemnos.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au verificat 12 autovehicule care transportau lemn si au efectuat controale la sediile mai multor societati comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea si comercializarea materialului lemnos, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

In urma controalelor efectuate, politistii au dispus confiscarea a peste 200 mc lemn si au aplicat trei sanctiuni contraventionale la Legea 171/2010. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 22.000 de lei.

Activitatile s-au desfasurat in continuarea unor actiuni pentru prevenirea si combaterea infractiunilor silvice. Astfel, in perioada 22 – 28 august, politistii maramureseni au efectuat 411 controale pe raza judetului in vederea identificarii si tragerii la raspundere a persoanelor fizice si juridice banuite de comiterea de infractiuni silvice.

In aceasta perioada au fost intocmite 34 de dosare penale, au fost aplicate 340 de sanctiuni contraventionale si a fost dispusa confiscarea a aproximativ 1.100 mc material lemnos. Valoarea amenzilor aplicate a depasit suma de 360.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1