Peste 25.000 de controale efectuate de politistii maramureseni in 2018. Amenzile au ajuns la aproape 9 milioane lei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In 2018, politistii maramureseni au desfasurat activitati operative, activitati preventive si de sprijin al altor institutii din domeniul ordinii publice, interventii la evenimente si activitati de natura criminalistica care au contribuit la mentinerea unui grad de siguranta ridicat al comunitatii.

Anul trecut, structurile I.P.J. Maramures au organizat si efectuat 8 razii, 733 de actiuni de amploare/cu efective largite si peste 25.000 de controale directe care au avut ca rezultat constatarea a 1.586 de infractiuni din care 1.048 in flagrant si a peste 28.000 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de aproape 9.000.000 de lei, toti indicatorii fiind in crestere, se arata intr-un raport.

Se remarca faptul ca din totalul interventiilor la evenimente (19.563) ale structurilor judetene de politie, 15.850 de interventii (85%) s-au desfasurat in urma unor solicitari venite prin SNUAU 112.

Pe un alt palier deosebit de important al structurilor de ordine publica s-au situat activitatile informativ-preventive si de interventie desfasurate in comunitate, materializate intr-un total de 1608 de stari conflictuale aplanate, 3521 de petitii solutionate, 1.047 de activitati educativ-preventive in unitati de invatamant.

Sprijinul unitatii canine in anul precedent a fost unul semnificativ, reliefat atat de numarul activitatilor – 342 de misiuni de mentinere a ordinii publice, 10 misiuni de prelucrare urma, 5 misiuni de cautare salvare, 5 misiuni detectare tutun, 29 de activitati de promovare a imaginii politiei, cat si de contributia efectiva la rezolvarea unor cauze deosebite.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *