Peste 250 de pisici din toata lumea, la expozitia „Felina de Primavara – SofistiCAT” de la Romexpo

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pisicaPeste 250 de pisici din mai multe tari pot fi admirate sambata si duminica la Expozitia internationala „Felina de Primavara – SofistiCAT” care are loc la Complexul expozitional Romexpo din Bucuresti.

„Editia din acest an este una aniversara, la 10 ani de la infiintarea Asociatiei SofistiCAT, aducand totodata in fata a cinci arbitri internationali superbe exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza”, a declarat pentru AGERPRES presedintele Asociatiei, Candice Dragota.

Expozitia va avea ca punct culminant concursul „Best in show”, un fel de „Oscar pisicesc”, finalistii celor patru categorii — persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze — urmand sa se intreaca in marea finala pentru un loc pe podium.

„Suntem ca o mare familie. Nu doar viata alaturi de pisici, ci si viata alaturi de oameni este importanta, acest hobby ne-a adunat intr-un grup frumos, s-au intamplat casatorii intre membrii grupului. Noi vedem aceste expozitii ca pe un divertisment”, a precizat Candice Dragota.

Mai multe detalii pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2