Peste 30 de orase vor fi prezente la EXPO FLORA Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 30 de orase din tara au acceptat invitatia de a participa la Expo Flora Baia Mare, manifestare derulata in cadrul evenimentului “Castane 2018”.

Astfel, pregatirea standurilor se va desfasura pe parcursul zilei de joi, 27 septembrie 2018, iar vineri, 28 septembrie a.c., Fanfara Municipiului Baia Mare va deschide oficial expozitia de flori.

SPAU Baia Mare va avea patru standuri. Acestea vor avea ca teme cactusii, aranjamente florale, dar si amenajarea unui cadru surpriza pentru vizitatori.

In incinta Expo Flora vor putea fi admirate si aranjamentele florale facute de specialistii horticultori din Timisoara, Pitesti, Targu Mures, Turda, Cluj, Zalau, Satu Mare, dar si din alte orase.

Iubitorii de frumos vor putea achizitiona de aici: ghivece cu flori, de interior si exterior, puieti de diferite soiuri, obiecte decorative pentru gradina si multe altele. Carele alegorice vor putea fi admirate si in acest an.

Pretul unui bilet pentru adulti va fi de 5 lei iar pentru un copil va fi de 3 lei. Expozitia va fi deschisa in zilele de 28, 29 si 30 septembrie 2018.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2