Peste 300 de persoane au participat la Balul varstei a III-a, la Seini (FOTO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

bal2Primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure, presedinte al Organizatiei PSD din localitate, alaturi de viceprimarul Octavian Bodea si cei 10 consilieri locali social-democrati, respectiv Mihai Pop, Marius Baltos, Florin Cotuna, Francisc Debrezeni, Ovidiu Micle, Vasile Bud, Ovidiu Sasca, Iosif Stauder si Muresan Nicolae au organizat duminica, 2 octombrie 2016, de la ora 16.00, ”Balul Varstei a III-a”.

Efortul financiar al petrecerii care s-a desfasurat la restaurant Stil si la care au participat peste 300 de persoane a fost suportat de organizatia PSD Seini, presedinte Gabriela Tulbure, in organizare fiind implicata si Organizatia de Pensionari ai orasului Seini, reprezentata prin presedintele Dinu Filip, precum si Organizatiile de Femei si de Tineret ale PSD.

”Au fost alaturi de noi la acest frumos eveniment al vesnicei frumuseti, care cu inaintarea in varsta se muta incet in inima, si deputatul Florin Tataru, Cosmin Butuza, presedintele TSD Maramures, Crina Chilat, reprezentanta Organizatiei de Femei a PSD Maramures, pensionarii de frunte ai localitatii si din judet, dar si foarte multi sarbatoriti”, a declarat primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure.

Vasile Pop, presedintele Organizatiei de Pensionari a PSD Maramures: Balul din Seini a celebrat Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

Prezent la acest bal din calitatea de presedinte al Organizatiei de Pensionari Maramures, Vasile Pop a aratat ca evenimentul a reprezentat o premiera pentru orasul Seini, fiind foarte bine primit de persoanele de varsta a III-a, dat fiind faptul ca au fost invitati si multi pensionari fara apartenenta politica.

”Atmosfera balului a fost cu adevarat deosebita. Pensionarii s-au declarat extrem de incantati de cantecele tineretii, interpretate de cunoscutul artist de muzica populara, om al locului, Nicolae Sabau”, a declarat presedintele Organizatiei de Pensionari a PSD Maramures, Vasile Pop.

Primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure, presedinte al PSD Seini a aratat ca un aport deosebit in organizarea evenimentului a avut si Adrei Stroe, care s-a ocupat de partea de muzica si fotografii.

”Oamenii de varsta a III-a trebuie respectati pentru experienta si intelepciunea dobandita de cei mai multi dintre ei, pentru blandetea cu care stiu sa deschida poarta sufletului lor si bucuria nemarginita fata de nepoti. Fac parte din comunitatea noastra si au parte de respect, atentie si sprijin. De ziua lor, Organizatia PSD Seini a organizat un bal, o intalnire plina de emotie, de depanare a amintirilor si de buna dispozitie.

Au sustinut recitaluri si un program muzical dedicat, Nicolae Sabau, Gina Sabo, DJ Ansary, binecuvantarea fiind data de pr. Poet Gheorghe Pop. Gandurile noastre frumoase, cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor Varstnice, se indreapta cu mare drag spre toti cei sarbatoriti, alaturi de urarile de sanatate, bucurii si o viata de pensionar cat mai activa”, a declarat Gabriela Tulbure.

Pensionarii au avut parte si de un tort festiv, pe care a fost scris: ”Oamenilor frumosi, tineretea si frumusetea de pe chip se duc in suflet”.

Biroul de presa al PSD Maramures

bal1

bal

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2