Peste 400 de baimareni vor o locuinta ANL. Unul dintre ei asteapta de 13 ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

blocuri-anl-baia-marePeste 400 de baimareni se afla pe lista celor care au solicitat o locuinta cu chirie in unul din blocurile ANL.

In capul listei se regaseste un barbat care a acumulat 77 de puncte si a carui cerere dateaza inca din anul 2002!

Lista a fost aprobata de catre consilierii locali, urmand ca cererile sa fie analizate si rezolvate de Directia de Patrimoniu.

Vezi lista cu cei care au cerut o locuinta

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. chupaccabra

  in regula, toate bune, un articol incomplet din nou. avem o lista cu peste 400 de nume, iar numarul locuintelor disponibile actualmente care ar fi ? se mai construieste ceva ? sau se mai reabiliteaza blocuri de pe Melodiei care sa fie integrate ca locuinte sociale ? ati fost si pana la Directia de Patrimoniu sa intrebati care e situatia actuala ? in acest articol ne-ati relatat doar problema, despre solutii insa nu precizati nimic. pot sa inteleg ca situatia celor peste 400 de cereri se va rezolva peste o saptamana sau peste douazeci de ani, voua va e totuna.

  Reply
  1. Vasile

   Sincer, si eu m-am gandit ca n-ar fi rau ca dl Dragos sa candideze pentru Primarie. Daca tot se asteapta cei de la Primarie sa le dea si solutii la problemele pe care le descopera.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2