Peste 46.500 de semnaturi stranse pentru Klaus Iohannis in Maramures. Ionel Bogdan: „Maramuresenii si romanii au incredere in presedintele Romaniei”

Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 46.500 de semnaturi au fost stranse in judetul Maramures pentru candidatura lui Klaus Iohannis la presedintia Romaniei, din totalul de peste 2,2 milioane.

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca acest este un semn ca maramuresenii si romanii au incredere in presedintele tarii.

„Din aceste 2,2 milioane de semnaturi, sunt 46.564 stranse aici, in Maramures, semn ca maramuresenii si romanii au incredere in presedintele Romaniei si ca il crediteaza pentru al doilea mandat. Acest semnaturi ne onoreaza si ne obliga si vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor maramuresenilor care au semnat pentru presedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, vreau sa le multumesc colegilor mei din PNL Maramures, din organizatiile locale, care s-au implicat zi de zi, ceas de ceas sa stranga si sa vorbeasca cu cat mai multi maramureseni pentru sustinerea presedintelui Klaus Iohannis.

Este un succes pentru noi, cel mai mare numar de semnaturi pe care l-am strans vreodata in judetul Maramures si sunt convins ca si rezultatul va fi pe masura”, a spus Ionel Bogdan, in cadrul unei conferinte de presa.

Ionel Bogdan mai mentioneaza ca in perioada strangerii semnaturilor, liberalii s-au intalnit cu multi cetateni in judet, fiind trase cateva concluzii.

„In perioada aceasta ne-am intalnit cu foarte multi cetateni in judetul Maramures si am discutat despre problemele pe care le au si am tras cateva concluzii: oamenii vor sa fie respectati de institutiile statului, vor sa aiba spitale mai bune, fara placute omagiale pe ele, pentru ca nu despre asta este vorba, este vorba despre conditii de viata mai bune pentru cetateni.

Si vor sa duca un trai decent aici, acasa, si cand spun aici, acasa, ma refer in primul rand la oamenii care sunt plecati in strainatate si care au venit acasa in august, in prima jumatate lui septembrie, si au semnat pe listele pentru sustinerea lui Klaus Iohannis.

Oamenii il sustin pe Klaus Iohannis pentru ca este garantul statului de drept si al echilibrului in Romania, este garantul parcursului european si transatlantic al Romaniei si, sigur, este garantul unei politici externe la cel mai inalt nivel, asa cum am vazut in acesti cinci ani de zile, in care Klaus Iohannis a putut sa stea la masa cu absolut orice lider din lume, de la egal la egal”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole