Peste 470 de politisti maramureseni vor asigura ordinea de Sarbatori

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 19 – 21 aprilie, peste 470 de politisti maramureseni vor fi la datorie pentru asigurarea ordinii si linistii publice, protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, patrimoniului acestora, precum si pentru prevenirea oricaror fapte antisociale.

160 de politisti vor actiona, in medie, zilnic, atat pentru indeplinirea responsabilitatilor curente necesare asigurarii unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, cat si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zonele in care se desfasoara manifestari publice.

Astfel, 277 de politisti de la ordine publica, 84 de la structurile de politie rutiera, 56 de la investigatii criminale iar ceilalti de la alte structuri se vor afla in strada.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, precum si pe traseele de acces catre lacasele de cult, politistii de la rutiera vor actiona pentru mentinerea fluentei si prevenirea producerii unor evenimente grave, in general a celor generate de excesul de viteza. Astfel, efectivele de politie rutiera vor actiona pe principalele artere de circulatie si vor utiliza, in medie, zilnic, 20 mijloace auto cu 12 aparate radar.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *