Peste 5.800 de pachete cu tigari descoperite de politistii de frontiera maramureseni. Ce s-a intamplat cu contrabandistii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 15 septembrie, in jurul orei 00.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Valea Viseului, aflat in executarea atributiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care transportau de la frontiera catre interior colete voluminoase.

„Drept urmare, lucratorii nostri au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza efectuand somatiile legale prin voce, moment in care cei in cauza au abandonat coletele si au trecut inot pe teritoriul ucrainean.

Intrucat cei in cauza nu s-au supus somatiilor legale prin voce, au fost trase sase focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

In cadrul cercetarilor au fost descoperite opt colete care contineau 5.850 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 68.500 lei”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru identificarea persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati  infractionale, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2