Peste 50 de infractiuni in Maramures, la sfarsit de saptamana

Peste 50 de infractiuni constatate si peste 500 de sanctiuni contraventionale aplicate sunt doar doua exemple a rezultatelor obtinute de politistii maramureseni ca urmare a celor 43 de actiuni punctuale organizate in week-endul care tocmai s-a incheiat.

In perioada 17 – 19 ianuarie, politistii de ordine publica si politistii rutieri, sprijiniti de cei din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au organizat pe raza judetului 43 de actiuni. In urma activitatilor au fost constatate 53 de infractiuni, cele mai multe de natura judiciara si la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 650 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe dintre acestea, respectiv 541 pentru abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Spre exemplu 226 de persoane au fost sanctionate dupa ce autoturismele pe care le conduceau au fost inregistrate de aparatura radar ca rulau cu o viteza peste limita legala admisa, informeaza IPJ.

De asemenea, politistii care au desfasurat activitati pentru cresterea sigurantei in trafic si prevenirea accidentelor de circulatie, au dispus retinerea a 42 de permise de conducere si retragerea a 13 certificate de inmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate in urma activitatilor din acest week-end a fost de aproximativ 290.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1