septembrie 26, 2021

Peste 50 metri cubi lemn confiscati de politistii din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

lemneMarti, 26 aprilie, politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice si cei din Leordina impreuna cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Cluj Napoca si cei din cadrul Administratiei Parcului Natural Muntii Maramuresului au desfasurat activitati pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic.

Politistii au controlat mai multe autovehicule care transportau lemn pe raza comunei Repedea, iar in urma verificarilor efectuate au identificat doua transporturi ilegale de material lemnos.

Soferii au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 2.000 de lei fiecare iar lemnul, aproximativ 19 metri  cubi, a fost confiscat si predat in custodie Ocolului Silvic Poieni.

Si politistii din Borsa au actionat luni pentru depistarea persoanelor care comit ilegalitati silvice. In urma controalelor efectuate, politistii au aplicat cinci sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 6.000 de lei si au confiscat aproximativ 35 metri cubi de lemn de esenta rasinoasa, transportati ilegal de un barbat din Moisei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2